inloggen Exact Contact opnemen

Een vaste waarde sinds 1997

 

Na een jarenlange carriere als financieel directeur kon ik eindelijk mijn droom om een eigen onderneming te beginnen waar maken, en op 1 januari 1997 ben ik met Deba Administraties & Belastingen gestart.

 

Mijn vorige werkgever steunde mij in het realiseren van mijn droom om een eigen onderneming op te richten, en was de eerste jaren de grootste klant. Daarvoor ben ik nog steeds dankbaar.

 

In 2005 is Deba Administraties Belastingen omgezet naar een BV.

 

Deba Administraties & Belastingen en haar activiteiten

 

Deba Administraties & Belastingen werkt uitsluitend vanuit het oogpunt van de klant, met als uitgangspunt dat onze klanten met alle administratieve en fiscale wensen en ondernemersbehoeften bij DEBA terecht kan.

 

Onze dienstverlening is heel breed en heeft het niveau van een accountantskantoor.   We voeren uit en adviseren in administraties, belastingen, samenstellen van jaarrekeningen, bedrijfseconomische advieswerkzaamheden, personeelsaangelegenheden en financieringsvraagstukken. Daarnaast nemen we alle administratieve activiteiten van uw ondernemng waar indien er onvoldoende administratief personeel is, eventueel tijdelijk.

 

Ons klantenbestand is breed en bestaat o.a. uit installatie-technische bedrijven, detailhandel, horeca ondernemingen, bouwbedrijven en management consultants. Ondernemingsvormen die wij ondersteunen gaan van eenmanszaken (ZZP-er) tot holdingstructuren.

 

Waarom kiest u voor ons?

 

Bij DEBA staat persoonlijk klantencontact voorop. Onze communicatie is professioneel doch laagdrempelig, en altijd discreet en zakelijk. We hanteren korte communicatielijnen. We dragen met trots het keurmerk van NOAB en RB.

 

Graag adviseren we u proactief en op een coachende manier. Actueel en relevant nieuws vindt u dan ook regelmatig op deze site.

 

Indien we elkaar nog niet kennen hoop ik u snel te ontmoeten!

 

Frans Jonkers RB