inloggen Exact Contact opnemen

 

Starterspakket

 

Bent u minder dan 6 maanden geleden gestart met uw bedrijf, en wilt u ook alle voordelen van online administratie en boekhouding? Profiteer dan van ons starterspakket.

 

Met een starterspakket heeft u dezelfde voordelen van online boekhouden als organisaties die al langer bestaan, met het extra voordeel dat u per kwartaal betaalt, i.p.v. per maand.

 

Voor een vast laag tarief krijgt u:

-          onbeperkt toegang tot ons online boekhoudsysteem zodat u altijd inzage heeft in de financiële

           situatie van uw onderneming

-          door middel van een gratis app de mogelijkheid om onkostenbonnen meteen digitaal te

           integreren in uw boekhouding

-          de complete verwerking van uw administratie

-          elk kwartaal aangifte van uw omzetbelasting

-          uw aangifte inkomstenbelasting

-          alle diensten tegen één vaste maandprijs, zonder verrassingen achteraf

 

Boekhouding voor starters

 

DEBA administraties & belastingen heeft boekdhouding pakketten voor starters. Hiermee profiteert u van een gunstig tarief. Optioneel is elk abonnement uit te breiden met een faktuurmodule. Met deze module kunt u fakturen aanmaken in uw eigen huisstijl en meteen in uw administratie integreren.

 

Het starterspakket duurt in aanvang 2 kwartalen (of 6 maanden). Na deze periode bekijken we samen wat er nodig is om uw administratie verder effectief te ondersteunen.

 

Begint u met ondernemen of bestaat uw organisatie minder dan 6 maanden? Contacteer ons dan voor meer informatie over dit starterstarief

 

Contact opnemen

 

Wel ondernemer maar geen starter meer? Bekijk dan onze pagina over maandabonnementen voor het abonnement dat het beste bij uw onderneming past