inloggen Exact Contact opnemen

 

Bespaar tijd en geld met Exact Online Boekhouden

Exact Online boekhouding is een makkelijk en overzichtelijk online boekhoudprogramma voor ondernemers waarmee u voor een vast bedrag per maand altijd en overal inzicht in uw financiële boekhouding heeft.

Met Exact Online voert u uw bedrijfsadministratie via internet. Door de online structuur zijn back-ups of verouderde versies verleden tijd, en beschikken u en wij altijd over dezelfde up-to-date financiële gegevens van uw onderneming. Bij de maandelijkse abonnementsprijs zijn hosting, updates en telefonische ondersteuning inbegrepen.

 

Samen met administratiekantoor Deba, de Exact online specialist

DEBA Administraties & Belastingen in Roosendaal biedt verschillende vormen van ondersteuning bij al uw financiele en belastingtechnische zaken, en ook in combinatie met Exact Online zijn er diverse vormen van samenwerking mogelijk. Afhankelijk van de betrokkenheid die u zelf wenst beslist u of:

 

Administratie op maat

Omdat elke ondernemer een andere informatiebehoefte heeft passen we bij DEBA Administraties & Belastingen ons graag aan uw wensen aan. Samen met u bekijken we welke informatie op welk tijdstip voor wie beschikbaar moet zijn. Daarna richten we uw administratie in en houden we deze bij. Op ons kantoor, in uw bedrijf of via internet met Exact Online.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een demo van ‘Exact Online Boekhouden’, of een gratis proefabonnement.

 

Voordelen Exact Online boekhouden

Wij hebben de voodelen en gebruikers ervaringen van Exact Online voor u op een rijtje gezet. Klik op de links hieronder om deze te bekijken: