inloggen Exact Contact opnemen

Boekhouding pakketten DEBA administratiekantoor Roosendaal

Besteedt u ook liever tijd aan uw bedrijf dan aan uw administratie en belasting aangifte? Kies dan nu voor een van de boekhoudabonnementen van DEBA en profiteer van het gunstige instaptarief. Of u nu een doorgewinterde ondernemer bent of juist net gestart bent met een eigen bedrijf. DEBA Administraties & Belastingen in Roosendaal helpt u met al uw administratieve en fiscale vragen en ondernemersbehoeften.

 

Online overal zicht op uw financiële situatie

Online boekhouden wordt nu wel heel eenvoudig! Kies voor een van onze boekhoudpakketten met een vast tarief per maand en regel al uw zaken online met het online boekhoudsysteem Exact Online. U ziet in één oogopslag hoe uw bedrijf er financieel voorstaat. Via internet heeft u altijd en overal beveiligde toegang tot uw administratie. Met gratis app!                

 

Boekhoudpakketten

 

 

Boekhoudpakket met vast maandtarief

Voor een vast bedrag per maand bieden we boekhoudpakketten aan. Bent u een starter? Ook dan heeft DEBA het boekhouding abonnement voor u. Met gunstig starterstarief. Meer weten? Bekijk het starterpakket. Bekijk ons aanbod boekhouding abonnementen of neem direct contact met ons op voor een persoonlijk advies.