inloggen Exact Contact opnemen

Online boekhouden

Bijna de helft van de MKB-ondernemers verwacht in 2016 over te zijn op online boekhouden. Dat blijkt uit onderzoek van Yuki onder 150 respondenten. Ook DEBA Administraties & Belastingen biedt de mogelijkheid om zelf online uw boekhouding bij te houden. Online boekhouden zorgt ervoor dat u als ondernemer actief betrokken blijft bij de administratie. Voer de boekstukken eenvoudig online in, wij doen de rest!

 

Online boekhoudpaketten

 

Online overal zicht op uw financiële situatie

 

Kies voor een van onze boekhoudpakketten met een vast tarief per maand en regel al uw zaken met het online boekhoudsysteem Exact Online. U ziet in één oogopslag hoe uw bedrijf er financieel voorstaat. Via internet heeft u altijd en overal beveiligde toegang tot uw administratie. Met gratis mobiele app!        

       

Waar voorheen bonnen en facturen vaak op een stapel bleven liggen tot de btw-aangifte, is het met online boekhouden heel makkelijk om ze meteen te laten verwerken. De online tools stellen ons als uw financieel adviseur in staat financiële data van dag tot dag te analyseren en ze vervolgens te gebruiken voor proactief advies.

 

Neem contact met ons op

 

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn met online boekhouden? Neem contact op met administratiekantoor DEBA voor meer informatie.