inloggen Exact Contact opnemen

Wilt u besparen op uw accountantskosten?

Bij DEBA Administraties & Belastingen zijn we erg betrokken bij het voeren van boekhoudingen, en het financieel adviseren van zelfstandige ondernemers en het MKB. Belastingzaken, jaarrekeningen, financiële administraties, ondernemingsplannen en allerlei zaken die binnen de accountancy gebruikelijk zijn nemen we uit handen.

 

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen, hebben we voor de ‘zwaardere’

trajecten contact met accountantskantoren. Door onze structuur en manier van werken kunnen we bescheidenere tarieven hanteren dan de grote accoutants. 

 

Dus als u wilt besparen op uw accountantskosten, dan zijn wij de partner die u zoekt.


Online boekhouden


Wij weten wat er nodig is voor een correcte boekhouding, kennen alle ins en outs in de financiële wetgeving en zijn daardoor in staat om u op financieel gebied van alle advies te voorzien. We zijn proactief in onze service en gaan daarin vaak veel verder dan accountantskantoren. Ons doel is om met u mee te denken en u te helpen het maximale financiële rendement uit uw bedrijf te halen.

 

Als u wenst te bezuinigen op uw accountantskosten, en een frequent persoonlijk contact op prijs stelt, dan nodigen we u uit vandaag nog contact met ons op te nemen om te kijken hoe u kunt besparen.