inloggen Exact Contact opnemen

Financiële administratie op maat. Zonder zorgen.

Ondernemerschap betekent vrijheid, dromen waarmaken en eigen plannen uitvoeren. Maar het schept ook verplichtingen zoals het bijhouden van een boekhouding. Voor veel ondernemers een tijdrovende zaak. 

 

Wilt u zich vooral bezig houden met ondernemen? Laat ons u dan helpen met uw administratie. Want een perfecte boekhouding biedt inzicht in de financiële positie en rentabiliteit van uw bedrijf. Neem dan vandaag nog contact op met administratiekantoor DEBA. 

 

Administratiekantoor DEBA

Uw passie is ondernemen. Onze passie is cijfers. Want ieder zijn vak, nietwaar?

Bij administratiekantoor DEBA werkt een team van enthousiaste professionals die staan voor professionele service en betaalbare kwaliteit.

Dat bieden natuurlijk meer administratiekantoren. Daarom voegen wij er iets aan toe: betrokkenheid en begrijpelijke, laagdrempelige communicatie. Wij zetten getallen om in concrete informatie die relevant is voor u als ondernemer. Zo helpen we u als u onze passie voor cijfers en tabellen nu eenmaal niet deelt.

 

Financiële administratie

Kas, bank, inkoop, verkoop. U kunt uw complete dagelijkse boekhouding aan ons overlaten. Net als andere administratieve werkzaamhede, zoals het schrijven van notulen voor een Algemene Vergadering van Aandeelhouders of het deponeren van jaarstukken bij het Handelsregister.

 

Verder stellen wij graag de jaarrekening voor uw onderneming op, het jaarlijks overzicht dat inzicht geeft in de financiële situatie en prestaties. Omdat het zo belangrijk is voor uw bedrijf, vormt het een leidraad in tussentijdse of jaarlijkse besprekingen. 

 

Administratie op maat

Omdat elke ondernemer een andere informatiebehoefte heeft passen we ons aan uw wensen aan, en bekijken we samen met u welke informatie op welk tijdstip voor wie beschikbaar moet zijn. Daarna richten we uw administratie in en houden we deze bij. Dat kan bij op ons kantoor, bij u op locatie, of via internet, alnaargelang uw wensen.

 

Meer informatie

Op zoek naar een professionele en betrokken partner voor uw boekhouding? Een partij waar u uw administratie met een gerust hart aan over kunt laten? Neem dan vandaag nog contact op met DEBA. Ook voor meer informatie over onze andere diensten. We helpen u graag!