inloggen Exact Contact opnemen

Nauwkeurige personeelsadministratie

Een personeels- en salarisadministratie voeren is nauwkeurig en tijdrovend werk dat wij graag van u overnemen. 

Bij DEBA Administraties zijn we er ervaren in, en we vinden het leuk om te doen. Dus als u liever inhoudelijk met uw bedrijf, product of dienst bezig bent zijn wij de juiste partner voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om samen te bekijken hoe we u hierbij kunnen ondersteunen.

 

Waarom administratiekantoor DEBA

Natuurlijk kunnen we u vertellen dat wij goede service leveren en betaalbare kwaliteit. Dat we netjes, punctueel en zorgvuldig werken. Prima. Maar dat doet elk ander administratiekantoor ook. Wat maakt ons dan anders?


Dat hebben we aan onze klanten gevraagd. "Persoonlijk, informeel en prettig in de omgang" zeggen onze klanten en dat dat herkennen we. Want wij hebben klanten die een boekhouder zoeken die begrijpelijke taal spreekt.

 

Salarisadministratie

We verzorgen ook voor uw bedrijf alle benodigde administratie rondom salarissen, inclusief:

Maar bij salaris administratie komt meer kijken. Zoals regelmatig veranderende regelgeving en contacten met instanties als Arbodiensten en de Belastingdienst. Ook dit kunt u allemaal aan ons overlaten.

 

Personeelsadministratie

Wij trekken graag samen met onze klanten op. Zodat we ze kunnen helpen bij het samenstellen en behouden van een team van gemotiveerde medewerkers. Personeelsadministratie betekent voor ons ook:

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het uitbesteden van uw administratie voor personeel en salarissen of een van onze andere diensten gerust contact op met administratiekantoor DEBA. Dan zetten we samen op een rijtje hoe we u het beste kunnen helpen.